Radijska igra za otroke (RIO) julij 2016

4. jul. 2016

Julija in avgusta je tudi radijska igra za otroke (RIO) z vsebinami na Otroškem portalu (OP) RTV Slovenija odšla na počitnice,  vendar pa vam bo ta in prihodnji mesec vendarle poslala počitniško razglednico in vas tudi v teh poletnih mesecih spomnila na čudoviti svet zvočnih zgodb.

Vabijo vas k poslušanju in opozarjajo na igro Pingvin Cofek, že dostopno na OP:

Julijski program RIO v radijskem etru pa najdete v priponki. Radijske igre za otroke v tem mesecu je izbral režiser in dramaturg Alen Jelen. V nedeljskih jutrih se boste lahko kar iz postelje in v pižami med drugim družili tudi s slavnim medvedkom – Pujem.
 
Informacije o aktualnih igrah v radijskem etru – radijska igra za otroke je na sporedu vsako nedeljo ob 8.05 na 1. programu Radia Slovenija – pa najdete tudi v Koledarju (http://otroski.rtvslo.si) na vstopni strani OP RTV Slovenija.
  
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.