PROJEKTOR MLADI

2. apr. 2020

PROJEKTOR MLADI je del izobraževanja PROJEKTOR in je namenjen mladim vzhodno-slovenskim filmskim talentom, ki s pomočjo mentorja pridobijo potrebno znanje in informacije, da lažje vstopijo v svet profesionalnega filmskega ustvarjanja in se v skupini udeležijo izobraževalnih dogodkov PROJEKTOR. Program poteka v Mariboru.

PROJEKTOR je kontinuirani izobraževalni in povezovalni program, namenjen profesionalizaciji vzhodno-slovenskih AV kreativcev in AV producentov. Družabni večeri v Mariboru so sestavljeni iz modulov, ki jih izvajajo AV profesionalci iz različnih sektorjev. Ob številnih novih pogledih in znanju, okolje ponuja tudi odlično priložnost za povezovanje oziroma AV “matchmaking”.

Prijave preko platforme Rast do 10. 4. 2020.
Več informacij in program na: www.av-projektor.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.