Program Lisička in druge zgodbe

6. okt. 2017

Društvo 2 koluta je pripravilo program kratkih animiranih filmov Lisička in druge zgodbe za najmlajše od 2. leta dalje. Sestavljen je iz sedmih toplih in nežnih kratkih animiranih filmov brez dialoga, ki so do konca oktobra na sporedu v Kinodvoru v Ljubljani, med in po tem pa bodo obiskali tudi druge kinematografe Art kino mreže po Sloveniji. Program je na voljo tudi za projekcije v vrtcih, šolah in kulturnih ustanovah.
Na tej povezavi lahko preverite, kdaj se Lisička oglasi v vašem kinu.

Program so pospremili tudi s pedagoškimi gradivi za starše in učitelje, v katerih boste našli nekaj iztočnic za pogovor o tem, kar ste videli na platnu.
Kakšne animacije so pripravili za vas, pa si lahko ogledate v napovedniku.

Projekcije Lisičke bodo v Društvu Slon občasno pospremili z delavnicami animiranega filma, ki jih bodo izvajali njihovi izkušeni mentorji. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.