Priprave Nacionalnega meseca skupnega branja

22. jun. 2018

Priprave Nacionalnega meseca skupnega branja, ki bo potekal od 8. septembra do 8. oktobra, so v polnem teku. Veseli smo podpore številnih ustanov na nacionalni ravni (ministrstva in njihovi javni zavodi, različna stanovska društva …), številnih občin ter drugih ustanov, ki so se odzvale povabilu.
Seznam podpornikov.

Častni pokrovitelj Nacionalnega meseca skupnega branja je Slovenska nacionalna komisija za UNESCO.

Vsi pobudniki Nacionalnega meseca skupnega branja ter tudi mnogi podporniki že pripravljamo dogodke, ki se bodo izvajali v času od 8. septembra do 8. oktobra. V partnerstvu z Andragoškim centrom Slovenije na spletni strani https://pismenost.acs.si/ pripravljamo »dogodkovnik« za mesec skupnega branja. Dogodkovnik bo uporabnikom omogočal dostop do informacij o različnih dogodkih (za otroke, za družine, za odrasle, za strokovne delavce …) po vsej Sloveniji. Informacije bomo lahko iskali po različnih ključih (starost, vrsta dogodka, kraj oziroma regija …). Prve informacije bodo na voljo že v drugi polovici julija, dopolnjevali pa jih bomo vse do zaključka Nacionalnega meseca skupnega branja, 8. oktobra.

Tako kot smo napovedali, bodo na voljo zelo različni dogodki za različne ciljne skupine. O pomembnejših nacionalnih dogodkih vas bomo obveščali še posebej na spletnih straneh vseh pobudnikov in partnerjev Nacionalnega meseca skupnega branja, upamo pa, da bodo našo pobudo podprli tudi številni mediji.


Pobudniki:

                
    
             
 
       
     
         

      

Partner:
Častni pokrovitelj Nacionalnega meseca skupnega branja:

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.