Prijave na delavnico ulične fotografije

13. maj 2019

Na tridnevni intenzivni delavnici, ki bo  izvedena med 30. 5. in 1. 6. v prostorih galerije Galerija Fotografija in na terenu, boste pod vodstvom fotografinje in mentorice Mance Juvan raziskovali področje tako imenovane ulične fotografije. Da bi lažje razumeli pojem, boste na prvem skupnem srečanju pričeli z razmislekom, kaj ulična fotografija ni in si ogledali delo nekaterih najboljših mojstrov na tem področju.
Nadaljevali boste s pregledom vašega dosedanjega dela  (do 3 najboljše fotografije) in načrtovali delo na terenu, kjer bo naše osnovno vodilo v sozvočju s pristopom slavnega Elliota Erwitta, ki pravi, da je zanj fotografija “umetnost opazovanja, pri čemer gre za to, da v običajnem okolju najdeš nekaj zanimivega. Spoznal sem, da ima malo opravka s tem, kaj vidiš, ampak predvsem s tem, kako to vidiš.” Zadnji dan boste posneto gradivo pregledali, izbrali najboljše fotografije in jih v prezentaciji tudi analizirali. Delavnica bo polna proniciljivih napotkov, ki vam bodo pomagali narediti boljše – bolj pripovedne in vizualno atraktivne – ulične fotografije.
Prijave na e-naslov info@galerijafotografija.si ali po telefonu +386 (1) 25 11 529.
Več na povezavi.
  
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.