Posvet o načrtni kulturno-umetnostni vzgoji v vzgoji in izobraževanju - gorenjska regija

1. sep. 2014

V letu 2014 Zavod Republike Slovenije za šolstvo, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za kulturo in Zavod za varstvo kulturne dediščine nadaljujemo z organizacijo regijskih posvetov Kako s kulturo izboljšamo otrokov in mladostnikov vsakdan.

Za gorenjsko regijo pripravljamo posvet v torek, 30. 9. 2014 v Linhartovi dvorani v Radovljici. Posvet se programsko navezuje tudi na nacionalni Teden kulturne dediščine.

Posvet namenjamo strokovnim delavcem VIZ, KU in LS, ki se ukvarjate s kulturo-vzgojnimi dejavnostmi za otroke in mladino oziroma vsem, ki vas zanima razvoj načrtne kulturno-umetnostne vzgoje v vzgoji in izobraževanju.

► Vabilo ravnateljem in strokovnim delavcem vzgojno-izobraževalnih zavodov

► Vabilo strokovnim delavcem kulturnih ustanov in umetnikom


► Strokovnim delavcem lokalnih skupnosti za družbene dejavnosti (področje vzgoje in izobraževanja ter kulture) ter predstavnikom Skupnosti občin Slovenije, Združenja občin Slovenije in Združenja mestnih občin Slovenije

► Vsebina posveta 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.