Poletna plesna šola - PPŠ 2016

18. maj 2016

V Ljubljani bo med 27. junijem in 1. julijem 2016 ponovno potekala Poletna plesna šola, ki je bila v Ljubljani od leta 1979 do 1997 in iz katere so zrasla skoraj vsa pomembna imena slovenske plesne scene.

Namen ponovne vzpostavitve tega pomembnega izobraževanja je ponuditi različne plesne vsebine za vse starostne skupine ter povezati plesalce in plesna društva v razgibano vseslovensko plesno skupnost.

Obujena PPŠ bo po vzoru prejšnjih predstavljala skupek plesnih klasov in delavnic, ki vsebinsko zajemajo različne plesne tehnike in načine razvijanja plesne ustvarjalnosti (delavnice). PPŠ, ki jo vodijo domači in tuji plesni strokovnjaki ter umetniki, je namenjena članom plesnih skupin, učencem plesnih in baletnih šol, igralcem, pedagogom, mentorjem, koreografom in drugim, ki se tako ali drugače ukvarjajo s plesom, plesnim ustvarjanjem in gibom, kot tudi popolnim začetnikom v vseh starostnih obdobjih.

Več informacij in prijavnico najdete na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.