Podmornica – Otok za mularijo vabi na srečanje filmskovzgojnih in pedagoških delavcev v Izoli

31. maj 2017

Podmornica – Otok za mularijo, program za otroke, mlade in družine na 13. mednarodnem filmskem festivalu Kino Otok – Isola Cinema, bo letos med 31. majem in 4. junijem v izolskem Kulturnem domu poseben sklop programa posvetil filmskovzgojnim delavcem in pedagogom.

V soboto, 3. junija, ob 11. uri bodo štirje partnerji iz Italije, Hrvaške, Romunije in Slovenije na omizju spregovorili o izzivih in priložnostih enotnih delavnic v razredih osnovnih šol  v okviru mednarodne raziskave za filmsko pismenost AREM. Ob 12.30 uri se bodo vsi obiskovalci lahko pobliže spoznali na pogostitvi in si nato ogledali še dokumentarni film o pionirki filmske vzgoje na Slovenskem Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić, ki se bo zaključil s pogovorom z Mirjano Borčić in Konijem Steinbacherjem. Podmornica letos prinaša tudi najnovejše filme, pripovedovalsko predstavo, ustvarjalno delavnico, razstavo stripov in še marsikaj – ves program je na voljo na www.isolacinema.org in Facebook strani Podmornica. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.