Podaljšan rok za prijavo na natečaj KoRaketa - video in filmski natečaj za mlade ustvarjalce

21. feb. 2019

Center za mladinsko kulturo Kočevje je razpisal natečaj, katerega cilj je spodbuditi razmišljanje in izražanje v filmskem jeziku. Sodelujejo lahko šolarji in dijaki iz Slovenije. Natečaj je tekmovalne narave, podeljene bodo tudi nagrade za prve tri najboljše filme po izboru strokovne komisije. Rok za prijave je podaljšan še do 15. aprila.
Razpisana tema natečaja je »Korak v prihodnost«: vizije prihodnosti posameznika, lokalne skupnosti, ali širše, vse do globalnega nivoja. Teme so lahko tehnološke, ekološke, socialne, pripoved pa naj bo predstavljena s filmskim jezikom.
Nagrade bodo podeljene za najboljše dosežke, in sicer: glavna nagrada za zmagovalca po izboru strokovne žirije je izlet v Virtualni muzej rudarstva 4. dritl v Trbovljah za cel razred s plačanimi stroški avtobusa. Najboljša dela (prva tri) bodo javno predstavljena na spletni strani in socialnih omrežjih projekta filmski vlak (Youtube, facebook), na festivalu DigitalBigScreen v Trbovljah ter na lokalnih televizijah.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.