Plesno, glasbeno in pevsko izročilo pri delu z otroki

5. feb. 2019

Slovenski etnografski muzej (SEM) v sodelovanju z Zavodom Etnika in mag. Mojco Leben vabi vzgojitelje v vrtcih in učitelje v osnovnih šolah na letošnje seminarje z naslovom Plesno, glasbeno in pevsko izročilo pri vsakodnevnem delu z otroki. V SEM že več kot desetletje potekajo seminarji plesnega izročila in v tem času se nam je pri izobraževanjih pridružilo več kot 500 vzgojiteljev in učiteljev iz vse Slovenije.
Seminarji potekajo petkrat v šolskem letu in vsak je seminar predstavlja sklop s poudarkom na določeni temi. Zasnovani so tako, da se lahko udeležite posameznega seminarja ali celotnega sklopa. Udeleženci na seminarjih teoretično in praktično pridobijo izhodišča za uporabo plesnega, glasbenega in pevskega izročila pri vsakodnevnem delu z otroki.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.