Odprte hiše Slovenije

12. apr. 2016

Odprte hiše Slovenije – OHS so največji arhitekturno-nepremičninski festival v živo in največji spletni arhitekturni vodnik slovenske sodobne arhitekture, ki predstavlja najboljše in vodilne na področju arhitekture, trajnostne gradnje in nepremičninskega sektorja.

OHS so obenem del mednarodne mreže Open House Worldwide, ki deluje že v 30 mestih po vsem svetu. S tem nastaja največji globalni arhitekturni festival, ki dosega več kot milijon ljudi. V Sloveniji festival deluje že sedem let in je doslej odprl vrata 390 objektom, ki si jih je ogledalo skoraj 15.000 ljudi.

Festival bo svoja vrata letos odprl med 15. in 17. aprilom. Mogoče si bo ogledati več kot sto zasebnih in javnih stavb ter prostorskih ureditev po vsej Sloveniji, ki jih je izbrala posebna strokovna žirija. Letošnje OHS so posvečene tematikam: zdravje, dobro počutje, učinkovitost.

Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.