O rekah, jezerih in morjih

16. dec. 2019

Okvirna tema 18. mednarodnega natečaja za najboljšo otroško in mladinsko knjigo 2020 mestne občine Schwanenstadt v Gornji Avstriji je O rekah, jezerih in morjih.

K sodelovanju so povabljeni vsi interesenti iz mesta Schwanenstadt, Avstrije, Evrope in čezmorskih dežel, ki želijo izdati ilustrirano otroško ali mladinsko knjigo ob upoštevanju okvirne teme. Dela naj bodo napisana v maternem jeziku ali pa dvo- oziroma večjezično. Po presoji mednarodne žirije sledi podelitev nagrad v soboto, 26. septembra 2020, ob 15. uri v Mestni dvorani v Schwanenstadtu. Ob začetku julija 2020 bo mestna občina Schwanenstadt objavila na spletni strani www.schwanenstadt.at odločitev žirije s seznamom nagrajencev.

Rok za oddajo:
Napisane in oblikovane izvirnike (originale) ali zelo dobre kakovostne barvne kopije pošljite najkasneje do petka, 19. junija 2020, do 12. ure na mestni urad Schwanenstadt.
Naslov: Stadtamt Schwanenstadt, Stadtplatz 54, A-4690 Schwanenstadt, Austria

Razpis najdete tukaj >
  
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.