Nova spletna publikacija mreže ENCATC "encatcSCHOLAR"

25. apr. 2013

ENCATC, vodilna evropska mreža za izobraževanje na področju kulturnega managementa in kulturnih politik, je objavila novo spletno publikacijo "encatcSCHOLAR", ki je zasnovana kot sredstvo za izobraževanje in vseživljensko učenje na področju managementa v umetnosti ter kulturi in kulturnih politik.

Publikacijo sestavljajo članki, intervjuji, študije primerov, poročila s konferenc in drugi prispevki, nastala je z namenom zadovoljiti rastoče potrebe po učnih gradivih akademij, raziskovalcev, delavcev v kulturi in študentov iz več kot 40 držav. Cilj publikacije "encatcSCHOLAR" je tudi postati odprto sredstvo za spodbujanje sodelovanja in izmenjave izkušenj pri ustvarjanju učnih gradiv. Ponuja predloge glede nekaterih osnovnih in natančnih metodoloških pristopov, povezanih s preučevanjem aktualnih vprašanj javne politike, predstavlja in analizira študije primerov, ter odpira pogovore o nadgradnjah projektnega managementa.

Prvo številko publikacije najdete v povezavi.
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.