Natečaj v okviru tretje akcije Vseslovenski dan habitata

4. jul. 2017

Center arhitekture Slovenije vabi k sodelovanju na natečaju za vse osnovnošolce v okviru tretje akcije VSESLOVENSKI DAN HABITATA, ki bo potekala v okviru Meseca prostora v ponedeljek 2. oktobra 2017.

Tema letošnje akcije je Odprti prostor ‒ kakšen je njegov pomen za naše vsakdanje življenje, zakaj ustrezno urejeni odprti prostori prispevajo h kakovosti našega bivanja in k trajnostnemu razvoju naših mest.
Vabimo vas, da z učenci na ta dan izberete bližnji odprti prostor, v katerem se vsakodnevno gibljete, na primer igrišče, ulico, trg, gozdiček … Učenci naj si ga podrobno ogledajo in izdelajo predlog, kako bi ta prostor postal zanimivejši, uporabnejši in lepši. Predlog naj bo skupna rešitev razreda.
 
NAGRADE: Tri razrede, iz vsake triade po enega, bomo povabili na odkrivanje še neznanih zanimivosti glavnega mesta in na obisk predsedniške palače. Vsaka šola, ki bo sodelovala na natečaju bo prejela priznanje.
 
Svojo šolo lahko do 29. septembra 2017 prijavite s spletno prijavnico, ki jo najdete na spletni strani www.igrivarhitektura.org, kjer si lahko preberete tudi več o akciji. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.