Natečaj Moja lokalna kulturna dediščina - KAMRA (Projekt LoCloud)

27. maj 2015

Projekt LoCloud objavlja mednarodni natečaj, s katerim želi spodbuditi vsakogar, da razišče svoje najljubše geografsko območje ali del lokalne kulturne dediščine, ki je dostopna na evropski digitalni knjižnici Europeani. Organizatorji želijo predvsem v mladih vzbuditi zavest in zanimanje za lastno kulturno dediščino.

Organizatorji želijo z natečajem spodbuditi k pisanju, raziskovanju in spoznavanju kulturne dediščine, predvsem lokalne. Za izdelke, ki so lahko objavljeni na spletu kot blog, video ali kot spletna stran, želijo, da odražajo posameznikovo raziskovanje lokalne dediščine ali najljubših geografskih območij z uporabo gradiva, ki je objavljeno na Europeani.

Prispevek naj pokaže vaše raziskovanje lokalne dediščine z uporabo slik, filmov, teksta, zvoka in 3D in poznavanje Europeane. Več o natečaju na portalu Kamra. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.