Nacionalni teden kulturne dediščine - ŠOLAM IN VRTCEM: VABILO K OBISKU PRIREDITEV

19. jun. 2014

Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije vabi vas k obisku brezplačnih kulturnih dogodkov, ki so jih za vas pripravili skupaj z muzeji, galerijami in drugimi zavodi s področja kulture, knjižnicami, območnimi izpostavami Javnega sklada za kulturne dejavnosti, lokalnimi skupnostmi, nevladnimi organizacijami in zavzetimi posamezniki, ki so del vseevropske akcije Dnevi evropske kulturne dediščine.

Dnevi evropske kulturne dediščine se bodo letos pod geslom Dediščina gre v šole začeli v Slovenski Bistrici v petek, 26. septembra 2014. Pester celodnevni program dejavnosti, ki bo otrokom, mladim in odraslim, približal kulturno in naravno dediščino Slovenske Bistrice in širšega območja, pripravlja ZVKDS skupaj s partnerji.

Vabilo in več informacij najdete tukaj. Vabljeni, da se pridružite! 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.