Nacionalni projekt Rastem s knjigo OŠ in SŠ v šolskem letu 2016/17

7. sep. 2016

Nacionalni projekt Rastem s knjigo OŠ in SŠ Javna agencija za knjigo RS izvaja tudi v šolskem letu 2016/17.
V šolskem letu 2016/17 poteka projekt Rastem s knjigo OŠ – izvirno slovensko mladinsko leposlovno delo vsakemu sedmošolcu za sedmošolce že enajstič, projekt Rastem s knjigo SŠ – izvirno slovensko mladinsko leposlovno delo vsakemu dijaku za dijake prvih letnikov pa sedmič.

Za osnovnošolce je bila izbrana knjiga Kit na plaži pisatelja Vinka Möderndorferja (Mladinska knjiga založba). Za srednješolce pa je bila izbrana knjiga Sanje o belem štrpedu pisateljice Marjane Moškrič (Založba Litera).

Predstavitev projekta Rastem s knjigo OŠ in SŠ 2016 z avtorji izbranih knjig bo potekala na septembrski Strokovni sredi 14. septembra 2016 ob 11. uri v Mestni knjižnici Ljubljana, Knjižnici Otona Župančiča, Kersnikova 2, Ljubljana.

Več o projektu Rastem s knjigo najdete na spletnem naslovu projekta. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.