Na Kulturnem bazarju bodo letos predstavljeni tudi Programi za otroke in mladostnike Nacionalnega inštituta za javno zdravje in njegovih območnih enot

6. mar. 2014

V času Kulturnega bazarja ste delavci v vzgoji in izobraževanju vabljeni, da obiščete tudi stojnico Nacionalnega inštituta za javno zdravje, kjer vam bodo strokovnjaki s področja javnega zdravja predstavili programe za promocijo zdravja in vzgoje za zdravje, ki krepijo zdrav življenjski slog in so primerni za izvajanje v vrtcih in šolah. Na razstavnem prostoru boste lahko pridobili več informacij z različnih področij zdravja: o Zdravih šolah in Zdravih vrtcih, modelnih urah s področja prehrane, gibanja, duševnega zdravja, ki jih lahko učitelji uporabljajo pri pouku (model Zdrav življenjski slog v šoli), didaktični igri za razvoj otrokovih kompetenc na področju preprečevanja zasvojenosti  (Da sije sonce), akciji za večjo varnost udeležencev v prometu (Otroci za varnost v prometu), organizirani skrbi za duševno zdravje otrok in mladostnikov (To sem jaz), vzgoji za zdravo spolnost, motnjah hranjenja, zaščiti pred sončnimi žarki (Sijaj, sijaj sončece, sončece rumeno…) ter o drugih temah, ki se dotikajo zdravja otrok in mladostnikov. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.