Na Beneški filmski festival s projektom 28 Times Cinema

16. apr. 2019

Si star/a med 18 in 25 let ter obožuješ filme? Ti gre od rok pisanje in tekoče govoriš angleško? Potem je projekt 28 Times Cinema prav zate! Nov rok prijave je 26. april. Projekt 28 Times Cinema omogoča udeležbo in srečanje osemindvajsetih mladih kino obiskovalcev iz držav članic Evropske unije na Beneškem filmskem festivalu.
Kako se prijaviti? V angleščini posnemi »selfi« video, v katerem poveš, kaj ti je najbolj všeč pri kinu. Svoj video začni z »What do I love in cinema …«. Video naj bo zabaven in originalen. Poleg »selfi« videa pa moraš izpolniti tudi spletno prijavnico, ki je objavljena tukaj.
Kaj se zgodi v primeru, da te izberejo? V tem primeru prejmeš letalsko karto do Benetk, brezplačno nastanitev in festivalsko akreditacijo.
Projekt 28 Times Cinema! organizirajo mednarodno združenje kinematografov Europa Cinemas v sodelovanju z Evropskim parlamentom, nagrado LUX in Venice Days (Giornate Degli Autori).
Več na povezavi.

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.