Mladi in kulturna raznolikost

22. jan. 2019

Raziskovalno-izobraževalno središče RIS Dvorec Rakičan vabi mlade k reševanju vprašalnika o kulturni raznolikosti, ki jo evropska mesta ponujajo za mlade in v povezavi s tem o načinih, kako mladim približati alternativne prakse praktičnega usposabljanja v kulturi.
Cilj vprašalnika je raziskati potrebe mladih v kulturnem sektorju ter zbrati njihova priporočila o tem, na kakšen način bi želeli izboljšati svoje veščine in s tem možnosti za zaposlitev.
K reševanju vabljeni vsi mladi do 30 let, dijaki in študenti ter mlade umetniki/kulturniki z naslednjih področij: likovna umetnost, grafično oblikovanje, multimedija in medijske komunikacije, modno oblikovanje, ekonomija in management v kulturi, umetnost in uporabna umetnost. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.