Mednarodni simpozij o vzgoji in izobraževanju na področju animiranega filma

28. nov. 2012

Simpozij, ki bo potekal v sklopu festivala Animateka v Mariboru od 9. - 12. decembra, je namenjen udeležencem v izobraževalnih sistemih - vzgojiteljem, učiteljem, profesorjem, kulturnim delavcem in seveda študentom, ki jih zanima področje animiranega filma. Govorilo se bo o pomenu animiranega filma za otroke in mlade kot gledalce, kot avtorje, pomen festivalov, prikazovanje otroške produkcije, različnih pristopov skozi likovno in glasbeno sfero, pomen zgodbe v otroških in mladinskih filmih ... Predstavljale se bodo različne mednarodne prakse. 

 

Vabljeni so vsi zainteresirani učitelji ter drugi pedagoški delavci iz Slovenije in drugod. Udeležba na simpoziju je brezplačna, kljub temu pa so zaradi omejenega števila mest potrebne prijave na hana.repse@animateka.si. Ob prijavi navedite, ali vas zanima tudi delavnica.


Vabljeni k ogledu vabila na simpozij, podroben urnik in vsebino predavanj pa si lahko ogledate tukaj. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.