Mednarodni dan pismenosti in Bralno društvo Slovenije

10. sep. 2012

Bralno društvo Slovenije ob osmem septembru 2012, mednarodnem dnevu pismenosti s pomenljivim tematskim naslovom Pismenost in mir, vsem iskreno želi še kupe dobrih knjig (pa naj bodo naložene na bralnike ali položene v naše dlani), kopice izvrstnih novic (ki jih bomo prebrali v časopisih, slišali na televiziji, videli na plakatih ali razbrali iz obraza sogovornika) in skupnih svežih, sočnih spoznanj o branju in pismenosti.

Obenem vas vabimo, da si ogledate našo obnovljeno spletno stran, kjer je najti marsikaj: kontaktne naslove, pogovore z nagrajenimi članicami društva, uporabne povezave - tudi vabilo, da se aktivno udeležite našega strokovnega posveta 2013. Obiščite http://www.bralno-drustvo.si/ in se nam oglasite!

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.