Mala šola kamišibaj gledališča

19. okt. 2016

Po zelo odmevnem seminarju v pretekli sezoni bomo v organizaciji Hiše otrok in umetnosti, Gledališča Zapik in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti tudi v šolskem letu 2016/17 izvedli Malo šolo kamišibaj gledališča.

Mala šola kamišibaj gledališča ponudi udeležencem osnovna znanja, na osnovi katerih bodo lahko razvijali lasten pristop k tej umetnostni obliki kot ustvarjalci, ali pa jih bodo uporabljali pri svojem pedagoškem delu. Kamišibaj, na videz enostavna forma v malem okvirčku in ob njem, je specifična umetnost, ki vsebuje različne umetniške zvrsti: literarno, likovno, gledališko, filmsko ... Blizu je tudi risanemu filmu in stripu. Vse to kamišibaj vsebuje, a ni nič od tega.

Več informacij o programu najdete na povezavi.

Rok prijave: 20. oktober 2016
Kontaktni osebi: tel.: 041 663 9040 (Irena Rajh Kunaver) ali 01 24 10 511 (Matjaž Šmalc)
e-naslov irena@hisaotrok.si, matjaz.smalc@jskd.si

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.