Mad about film na 18. Festivalu dokumentarnega filma

2. mar. 2016

Mad About Film pod okriljem Zavoda za uveljavljanje vizualne kulture Vizo vabi na 6. filmski seminar za mlade Nori na dokumentarni film, ki bo potekal v okviru 18. Festivala dokumentarnega filma med 10. in 17. marcem 2016.

Seminar ponuja dve delavnici, in sicer o pisanju filmske kritike pod mentorstvom Nine Cvar, filmske kritičarke in publicistke, ter o dokumentarni fotografiji pod vodstvom izkušenega in mednarodno priznanega fotografa Simona Changa. Chang bo nastopil tudi z uvodnim predavanjem Midva – kako pripraviti dobro dokumentarno fotozgodbo. Povabite svoje dijake.

Več o seminarju in prijave na www.madaboutfilm.si. Število mest je omejeno.

Delavnice so brezplačne. Ker bodo v okviru seminarja potekale sočasno, se lahko posameznik prijavi na eno delavnico (pisanje filmske kritike ali dokumentarna fotografija). 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.