Ljubljana skozi ples, glasbo in grafite

2. jan. 2019

Na enomesečni teoretsko-praktični delavnici bodo udeleženci sprva na podlagi poglobljene diskusije in ogleda referenčnih del spoznavali specifično filmsko poetiko in estetiko. Priznan direktor fotografije Darko Herič (član Združenja filmskih snemalcev Slovenije; med drugim podpisuje domača celovečerna filma Ne bom več luzerka [2018] in Koliko se ljubiš? [2018], kratki film Dober tek, življenje! [2016] in TV serijo V dvoje [2015–]) bo razodel skrivnosti in posamezne zagate, ki se lahko pripetijo na snemanju na terenu. Po samostojnem snemanju izbrane teme bo sledil voden izbor gradiva in dvodnevna skupna montaža. Končne izdelke bodo predstavili na odprti skupni filmski projekciji skozi pogovor z novopečenimi avtorji.
Prijave zbirajo na prvem srečanju 4. januarja v Trubarjevi hiši literature, lahko pa tudi pišete na elektronski naslov: ostrenje.pogleda@gmail.com ali pokličete na: 040 386 613 (Špela).
Urnik delavnic je dostopen na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.