Literarni triatlon Slovenska pisateljska pot

25. maj 2015

Literarni triatlon Slovenska pisateljska pot bo že drugo leto potekal v okviru istoimenskega projekta Društva slovenskih pisateljev. Slovenska pisateljska pot med seboj povezuje kraje in domačije, v katerih so se rodili, živeli ali ustvarjali slovenski pesniki in pisatelji v preteklosti. Želi obuditi duha velikih ustvarjalcev ter ga povezati z življenjem v današnjem času, izročilo približati ne le ljubiteljem leposlovja, ampak tudi tistim, ki živijo v prostorih z bogato duhovno dediščino in še posebej mladim.
Tekmovanje literarnih ustvarjalcev je namenjeno dvema starostnim skupinam: zadnja triada OŠ ter dijaki SŠ v pisanju poezije, pisanju proze in pisanju literarnega eseja.

Prijavnica bo dostopna na spletni strani Zavoda za turizem in kulturo Žirovnica od 7. septembra 2015 dalje. Rok za prijavo je 23. oktober 2015.

Več informacij na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.