Kulturni klepet v Medvodah (3. oktober 2018 ob 20.00)

2. okt. 2018

Kulturni klepeti so družabno-izobraževalni dogodki, kjer se kalijo nove ideje in rodijo nova sodelovanja. So posveti, v katerih izpostavimo dobre izkušnje in načrtujemo reševanje aktualnih problemov. Kulturni klepeti pa so tudi srečanja, na katerih s strokovnjaki iz posameznih področij 'evalviramo' lokalne in širše prakse ter projekte.
Oktobrski kulturni klepet bo posvečen tematiki Novi izzivi v kulturi. Izpostavili bomo vprašanje Ali je kultura lahko kul? in se pogovarjali o kulturno-umetnosti vzgoji, o prioritetah strategije kulturnega razvoja, pa tudi možnostih čezmejnega sodelovanja in sodelovanja pri evropskih projektih. Gost večera bo dr. Uroš Grilc, nekdanji minister za kulturo (načelnik urada za mladino na ljubljanski občini, organizator odmevnega projekta Ljubljana – prestolnica knjige), danes direktor Zavoda Škrateljc in vodja ter sodelavec številnih uspešnih kulturnih projektov (Cankar v stripu, Polhov doživljajski park), ki nas bo prek svojih bogatih izkušenj popeljal skozi tematiko večera.
V okviru dogodka bomo predstavili tudi nov skupen projekt Javnega zavoda Sotočje in Knjižnice Medvode Premična knjižna zbirka.
Prosimo, da svojo navzočnost potrdite na kultura@zavodsotocje.si, da zagotovimo dovolj mest. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.