Kultura, otroci in tisti vmes, okrogla miza

17. mar. 2014

28. marec 2014, Kavarna Union, Ljubljana

O tem, kaj pomeni ustvarjati kulturne vsebine za otroke in mladostnike, kako glasbo, gledališče, zgodbe in ilustracije ob njih dojemajo otroci in mladostniki, kako njihove potrebe in zanimanja dojemajo ustvarjalci kulture za otroke in/ali njihovi starši, se bo Boštjan Narat pogovarjal z urednico otroškega leposlovja in družinsko terapevtko Ireno Matko Lukan, gledališko režiserko Ivano Djilas in glasbenikom Tomažem Gromom.

Okrogla miza je del projekta Mreža kulturnih animatorjev za otroke med Romi in pripadniki drugih narodnosti producenta KD Pripovedovalski Variete. »Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za kulturo. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov v obdobju 2007-2013, razvojne prioritete Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti; prednostne usmeritve Kulturna in socialna vključenost.«

Dogodek je del progama 17. pripovedovalskega festivala Pravljice danes: www.pravljicedanes.si. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.