Kuhinjska miza na 11. izvedbi festivala Bobri

29. jan. 2019

Bobri, ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje, tudi tokrat ponuja lep in pester program v znamenju teme ples-gib-telo. Program sestavljajo gledališke, filmske, glasbene in plesne predstave, vodenja, delavnice in druge dejavnosti, ki jih za otroke in mlade pripravljajo številne vladne in nevladne ustanove ter posamezniki, ki delujejo v Ljubljani in širše. Festival  tokrat že četrtič poteka tudi v Domžalah in Sežani.

Kuhinjska miza (Kitchen Table), ki bo 7. februarja ob 15. uri v preddverju velikega odra Lutkovnega gledališča Ljubljana, bo odprta za javnost in je novost v projektu Bobrove mlade oči. Najstniki bodo v okviru festivala pripravili okroglo mizo , na kateri se bodo pogovarjali o predstavah, ki so si jih ogledali na festivalu, in o sodobnih pristopih v gledališču in umetnosti, namenjenih mladim. Okrogla miza je del mednarodnega projekta Evropska mreža za vključevanje v gledališče (T. E. E. N. - Theatre European Engagement Network), ki ga podpira program Ustvarjalna Evropa.

Brezplačni ogled filmske projekcije:
nedelja, 3. februarja - 15.00 Ptice jezer, njihova vrnitev

Otroci na festivalu prejmejo tudi knjižico iz zbirke Kinobalon, Bobrov dnevnik, s katero se bodo pobližje spoznali z letošnjo temo festivala, ples-gib-telo.
Povezava do programa festivala.
Povezava do festivalskega kataloga. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.