Knjigovanje 2017

19. jan. 2017

Društvo slovenskih pisateljev v sodelovanju z Bralnim društvom Slovenije, Društvom Bralna značka Slovenije – ZPMS ter IBBY-jem Slovenija ponovno objavlja natečaj Knjigovanje 2017  z naslovom Moj najljubši slovenski književni lik, namenjen otrokom vrtcev in učencem osnovnih šol ter šol s prilagojenim programom v Sloveniji in zamejstvu.

Otroke in učence ponovno vabijo, da v vrtcu oziroma šoli izdelajo ročno lutko ali marioneto najljubšega slovenskega knjižnega junaka in jim pošljejo njeno fotografijo ter na kratko opišejo, zakaj so se odločili ravno zanj. Izmed vseh prispelih predstavitev bo komisija izbrala 10 najboljših lutk v dveh kategorijah: I. vrtec in OŠ do 5. razreda, II. OŠ od 5. do 9. razreda. Izbrani učenci-avtorji bodo s svojimi mentorji spomladi 2017 povabljeni na Društvo slovenskih pisateljev v Ljubljani, kjer bodo predstavili svoje lutke.

Natečaj traja od 15. januarja 2017 do 30. aprila 2017.
Več informacij na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.