Kinotrip

21. mar. 2016

Kinotrip je program za mlade od štirinajstega leta dalje, ki vključuje filmski klub, mednarodni filmski festival in dogodke med letom. Njegova posebnost je, da ga ustvarjajo mladi za mlade.

Skupina mladih med 13 in 19 letom, ki jih druži ljubezen do filma, se vsak teden srečuje na filmskem klubu. Ker je letos ta potekal prvič, je pred njimi bila prav posebna naloga. Poleg tega, da so sestavili program prvega mednarodnega filmskega festivala Kinotrip, ki ob osmih različnih filmih prinaša tudi bogat spremljevalni program, so si izmislili še njegovo ime in soustvarili vizualno podobo. Dejavni pa bodo tudi pri njegovi promociji in izvedbi. Pridružite se jim v Kinodvoru med 24. in 27. marcem 2016.

Program Kinotrip pa se s festivalom ne konča. S posameznimi dogodki se bo nadaljeval tudi kot del rednega programa Kinodvora. Poslanstvo mestnega kina namreč je, da mlade spodbuja pri ohranjanju in razvijanju urbanih kino navad. Pri tem je pomembno predvsem to, da v kinu slišimo in razumemo jezik mladih. Prav zato bodo v Kinodvoru še naprej omogočali, da program za mlade soustvarjajo skupaj.

Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.