KINO-KATEDRA ZA PEDAGOGE III: »Filmska analiza in interpretacija«

11. sep. 2015

V Slovenski kinoteki z novim šolskim letom začenjajo s tretjim sklopom filmsko-vzgojnih delavnic Kino-katedra za pedagoge. Projekt je namenjen tistim pedagoškim delavcem srednjih šol in zadnje triade devetletke, ki bi pri svojem delu želeli uporabljati tudi filmski medij. V letošnjem letu se bodo posvetili analizi in interpretaciji filma v širokem spektru njegovih pomenskih razsežnosti.

Delavnice so brezplačne in potekajo od oktobra do maja enkrat mesečno v popoldanskem času (med 17.00 in 21.00 uro) v kinotečni dvorani Silvana Furlana v Ljubljani na Miklošičevi cesti 28.

Ob koncu delavnic udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, ki ga je mogoče uveljavljati pri vlogah za napredovanje na MIZŠ.

Podrobnejši program in informacije so na voljo na spletni strani Slovenske kinoteke in na spletni strani Kino-katedre.

Prijave na celoten sklop delavnic oziroma posamezen izbrani program (in morebitna dodatna vprašanja) sprejemajo do začetka programa na elektronskem naslovu: andrej.sprah@kinoteka.si, tel.: 01 43 42 529. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.