KINO-KATEDRA ZA PEDAGOGE II: Metodologija filmske vzgoje

2. okt. 2014

V Slovenski kinoteki z novim šolskim letom začenjajo z drugim sklopom filmsko-vzgojnih delavnic Kino-katedra za pedagoge. Projekt (ki je zaživel z lanskim letom in je doživel izjemno zanimanje) je namenjen tistim pedagoškim delavcem srednjih šol in zadnje triade devetletke, ki bi pri svojem delu želeli uporabljati tudi filmski medij. V letošnjem letu se bodo posvetili metodologiji poučevanja filma kot samostojne umetnosti in kot sestavnega dela različnih učnih predmetov.

Delavnice so brezplačne in potekajo od oktobra do maja enkrat mesečno v popoldanskem času (med 17.00 in 21.00 uro) v kinotečni dvorani Silvana Furlana v Ljubljani na Miklošičevi cesti 28.

Ob koncu delavnic udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, ki ga je mogoče uveljavljati pri vlogah za napredovanje na MIZŠ.

Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani Kino-katedre: http://kino-katedra.si/
in na spletni strani Slovenske kinoteke: http://www.kinoteka.si/si/473/kino_katedra_za_pedagoge.aspx.

 
Vljudno vabljeni k prijavi, ki poteka do začetka delavnic.
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.