Katalog ponudbe kulturno-umetnostne vzgoje 2013/2014

21. apr. 2013

Ministrstvo za kulturo in Cankarjev dom sta izdala že četrti Katalog ponudbe kulturno-umetnostne vzgoje, v katerem je zbrana kakovostna kulturno-vzgojna ponudba in ponudba strokovnih usposabljanj na področju kulturno-umetnostne vzgoje slovenskih kulturnih ustanov za šolsko leto 2013/2014.

V prvi vrsti je Katalog namenjen strokovnim delavcem v vzgojno-izobraževalnih zavodih kot pripomoček pri načrtovanju kulturnih dejavnosti ter kulturnim ustanovam pri načrtovanju kulturnega programa. Je koristen vodnik za vse (tudi starše, stare starše …), ki načrtujejo obšolske in izvenšolske dejavnosti za otroke in mlade ter si prizadevajo za kakovostno in ustvarjalno preživljanje njihovega prostega časa. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.