Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove

5. sep. 2017

Izšel je novi Katalog izbranih filmov za vzgojno-izobraževalne ustanove za šolsko leto 2017/18, ki ga vsako leto izda Kinodvor. Katalog prinaša izbor kakovostnih ter žanrsko in vsebinsko različnih filmov za vse starostne skupine otrok in mladih, od vrtca pa do srednje šole. V izbor so zajeti sodobni filmi in filmske klasike, novi slovenski filmi za mlade (Košarkar naj bo, KOYAA …), posebna pozornost pa je to leto namenjena tudi kakovostnim kratkim filmom za otroke: animiranim, pa tudi igranim in dokumentarnim.
Filmi iz Šolskega kataloga so na voljo za ogled v Kinodvoru (Kolodvorska 13, Ljubljana), v Slovenski kinoteki (Miklošičeva 28, Ljubljana) in v kinematografih v Art kino mreži Slovenije.

Če želite prejeti svoj brezplačni izvod kataloga v tiskani obliki, pišite na  kinobalon@kinodvor.org.

V elektronski obliki je katalog dostopen tudi na spletni povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.