Izobraževalni program Mentor kot se šika - 26. 5. 2018

8. maj 2018

V Gledališču Ane Monro verjamemo, da je za uspešno delo z mladimi bistvenega pomena razumevanje skupinske dinamike in delovanja posameznika v skupini. Za umetnike, ki so tudi mentorji, in za vse ostale, ki aktivno delujejo v izobraževanju mladih, smo zato zasnovali program Mentor kot se šika. Udeleženci se bodo naučili, kako pritegniti zanimanje sodelujočih in ohraniti njihovo pozornost, kako prepoznati šibkejše člene in jih motivirati, kako povezovati posameznike v skupino in ustvarjati dinamiko med njimi, kako reševati težave nejasnosti ciljev in prilagajanja teh celotni skupini, pa tudi, kako si zastavljati pedagoške cilje in kako jih meriti.

Si umetnik in prenašaš svoje znanje na mlajše? Aktivno delaš z mladimi? Imaš željo po širjenju svojih pedagoških znanj in bolj kvalitetnem delu v skupini?  Prijavi se na izobraževanje Mentor kot se šika.

Več informacij na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.