Izobraževalni cikel KAKOVOSTNA SLIKANICA

9. sep. 2013

Izobraževalni cikel KAKOVOSTNA SLIKANICA je sestavljen iz regijskega seminarja po izbiri (v Kopru ali Mariboru v dveh delih, in sicer 8. 10. 2013 in 16. 10. 2013 popoldan po 4 šolske ure, oz. v Ljubljani, 13. 11. 2013, 8 ur strnjeno) in zaključnega simpozija (19. 11. 2013 v Ljubljani v Cankarjevem domu, na dan odprtja Slovenskega knjižnega sejma). Udeležba na simpoziju vključuje tudi ogled Slovenskega knjižnega sejma s strokovnim vodstvom in otvoritvene slovesnosti ter ogled razstave naslovnic revije Otrok in knjiga.

Na seminarju in na simpoziju bodo predstavljeni in obdelani trije sklopi, ki so s slikanicami tesno povezani, in sicer teoretični kazalniki kakovostnih slikanic, vloga ustvarjalcev in založnikov ter vloga posrednikov pri branju kakovostnih slikanic.

V povezavah najdete več informacij o poteku izobraževalnega cikla in prijavnico.
Prijave so mogoče do petka, 20.9.2013, oz. do zapolnitve prostih mest. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.