InterKlepec

26. feb. 2019

InterKlepec je interaktivna, interžanrska, intergeneracijska in intermedijska predstava, ki bo 6. aprila ob 17. uri v Stari mestni elektrarni - Elektro Ljubljana. Gre za animiran improvizacijsko/glasbeno/pripovedovalski dogodek, v katerem možgane in telesa združijo glasbenik in gledališki improvizator Goran Završnik, ilustrator dr. Horowitz ter pripovedovalec Rok Kušlan, ki se skupaj lotijo ljudskega junaka iz zgornjega Pokolpja – Petra Klepca, katerega zgodbo je zapisalo več avtorjev.
Izvajalci bodo mešali Rudežev, Čaterjev, Bevkov in Cankarjev zapis ter publiko povabili k soustvarjanju povsem nove verzije Petra Klepca. Rezultat interakcije med publiko in ustvarjalci bo vsakič drugačen InterKlepec. Nastalo zgodbo bo Rok nato podal ob glasbeni spremljavi Gorana in likovni upodobitvi dr. Horowitza, ki bosta seveda prav tako nastali po nareku obiskovalcev.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.