hriBRANJE v Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin

3. okt. 2019

Knjižnica Cirila Kosmača Tolmintudi letos vabi k sodelovanju v bralni akciji hriBRANJE, ki se pričenja v petek, 4. oktobra, ob 19h s predavanjem alpinista Aleša Česna Gore zame niso (zgolj) romantične, ki ga v Knjižnici Tolmin organizira Turizem Dolina Soče. Z akcijo hriBRANJE želijo spodbuditi prebiranje knjig o hoji tako pri otrocih kot pri odraslih bralcih.
Akcija poteka v vseh oddelkih knjižnice, v Tolminu, Kobaridu, Bovcu in na Potujoči knjižnici, kjer vas čaka literatura na temo hoje po najrazličnejših poteh. Kdor bo v času akcije prebral vsaj eno knjigo s tega področja in izpolnil bralni kupon, bo sodeloval v nagradnem žrebanju ob zaključku akcije. Kdor pa se bo v času akcije povzpel na kakšen hrib, lahko na kupon odtisne planinski žig. Otroci lahko utrinek s pohoda upodobijo z risbico. Sodelujoče z žigi in risbicami čaka posebna nagrada.
Zaključek akcije in nagradno žrebanje bo v okviru planinskih večerov Planinskega društva Tolmin v torek, 11. decembra (mednarodni dan gora), v Knjižnici Tolmin.
Več na povezavi 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.