HAIP Park

13. dec. 2017

Ob koncu vznemirljivega in ustvarjalnega leta, 15. decembra 2017, na Rampi pripravljamo zaključni dogodek, ki bo zaokrožil celoletno dogajanje na Kersnikovi pod skupnim imenom HAIP Park. V navdihujočih labirintih Kersnikove 4 so mladi samostojno ali v skupini raziskovali, preizkušali in udejanjali ideje ter realizirali svoje zamisli. Vse leto so se seznanjali s potenciali kreativnega spajanja ter razstavljanjem starih in novih tehnologij, znanstvenih postopkov in umetniških procesov.

S prenosom znanja po postopkih naredi sam (DIY – Do It Yourself) in s skupinskim delom (DITO – Do It Together) smo navduševali otroke, mladostnike ter opazovali mojstrstvo umetnikov in znanstvenikov. Na HAIP Parku bodo na ogled izdelki udeležencev Petkove akademije – 5HEK-erjev –, ki se v letu 2017 ponaša s kar dvema generacijama diplomantov, ter spletnih modelarjev ali po naše Crafty Bilders. Svoje izdelke bodo predstavili tudi udeleženci Sobotnic. Več o dogodku. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.