Glasbena industrija – ubesediti glasbo

7. sep. 2016

Dandanes smo skorajda vsi primorani biti pismeni, saj moramo kolegom in sodelavcem vse pogosteje postreči z novicami ali krajšimi oblikami vsebinsko različnih besedil, ki pa jim vladajo bolj ali manj iste zakonitosti. Ker glasba običajno predstavlja skupni imenovalec vseh nas, ne glede na žanrsko opredelitev, bodo udeleženci tečaja Glasbena industrija: ubesediti glasbo ljubezen do nje pretvorili v znanja, ki jih lahko uporabimo na vseh področjih življenja. Dotaknili se bodo organizacije dogodkov, stikov z mediji, snovanja vabil in priprave besedil za programske knjižice ter napovednike, se pogovarjali o promocijskih besedilih in se še posebno posvetili publicističnim oblikam, kakršne so novice, intervjuji, portreti, kritike idr.

Tečaj je namenjen srednješolcem in mladim do 25-ega leta. Glasbeno predznanje ni potrebno, medtem ko je žanrska opredelitev povsem brezpredmetna. Prijave do 20. septembra. Število mest je omejeno.

Več informacij najdete na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.