Filmski tabor za mlade 2018

18. jul. 2018

Od 8. do 14. avgusta 2018 se z mladimi od 15 do 19 let odpravljamo na filmske počitnice ob Kolpi, ki jih z ekipo filmskih mentorjev že tretje leto organizira Zavod za uveljavljanje vizualne kulture Vizo.

Osrednja filmska gosta letošnjega tabora sta igralec Jure Henigman in režiser Luka Marčetič, ki bosta vodila delavnici igre in režije, prav tako pa bosta predstavila svoj poklic ter filmsko in televizijsko ustvarjanje.

Tabor je namenjen predvsem spoznavanju filmske umetnosti in dneve na taboru zapolnjuje bogat program filmov in filmskih delavnic (animacije, filmske kritike, analogne montaže, filmske igre, snemanja, likovne delavnice), organiziramo pravi letni filmski festival in gostimo profesionalne filmske ustvarjalce, ki mladim približajo svoje delo. Poleg gledanja filmov na dvoriščnem velikem platnu in kritičnim pogovorom o njih, ne manjka tudi druženja in zabave.

Obiščite spletno stran: https://tabor.madaboutfilm.si/

→ Prijave na spletni strani (do 1. avgusta) 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.