Filmski tabor Mad About Film v Beli krajini

14. jun. 2019

Vemo, da se že ob koncu šolskega leta snujejo družinski načrti za poletje, zato pedagoge na srednjih šolah po vsej Sloveniji prosimo, da o 4. filmskem taboru za mlade med 15. in 19. letom, ki bo potekal od 7. do 13. avgusta v Gorenjih Radencih, obvestijo vse dijake na svoji šoli, ki bi jih ta počitniški program utegnil zanimati. Tabor bo letos potekal v osrčju reke Kolpe, mladi bodo nastanjeni v počitniškem domu CŠOD Radenci.
Izkušeni filmski mentorji Zavoda Vizo z mladimi filme predvsem gledajo in jih ob tem učijo vseh vrednosti in bogastva filmske umetnosti. Poleg tega se mladi vključijo v še veliko filmskih in drugih ustvarjalnih delavnic, dopoldneve pa preživljajo ob in v reki Kolpi. V sklopu tabora vsako leto pripravijo mini filmski festival, kamor povabijo filmske goste, ki zanje pripravijo tematske filmske delavnice - prva že znana gostja letošnjega tabora MAF je režiserka Urša Menart, zadnja dobitnica nagrade vesna za najboljši slovenski film leta 2018 in prva ženska, ki je prejela to nagrado pri nas.
Več informacij in prijavnica na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.