Festival Pranger razpisuje natečaj za najboljšo pesem

26. mar. 2015

Festival Pranger – Srečanje pesnikov, kritikov in prevajalcev poezije, letos organiziran že dvanajstič, bo potekal od 30. junija do 5. julija v Rogaški Slatini, Šmarju pri Jelšah ter v Ljubljani. Sedmič zapovrstjo organizatorji  pripravljajo tudi poseben del festivalskega dogajanja, namenjen mladim literarnim ustvarjalcem.

Poimenovali so ga »ELA«, po pisateljici Eli Peroci, ki je bila rojena v Rogaški Slatini in je tam preživela velik del svoje mladosti. V preteklih letih so pri sodelovanju z osnovnošolci in srednješolci dobili zelo lepe odzive, zato vas z letošnjim razpisom ponovno vabijo k sodelovanju.

Tema letošnjega osnovnošolskega razpisa je »spomini«. Izbrane pesmi naj učenci ali učiteljice mentorice oz. učitelji mentorji pošljejo po elektronski pošti na naslov: natecaj.pranger@gmail.com do vključno petka, 15.05.2015. Preberite vabilo za učitelje in vabilo za učence.

Tema letošnjega srednješolskega razpisa je »tišina«. Izbrane pesmi naj dijaki ali učitelji pošljejo na e-naslov: letazer@gmail.com do vključno 16. 4. 2015. Vabilo in več informacij najdete v povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.