Evropski teden športa in nacionalni strokovni posvet Z umetnostjo o športu, gibanju, naravi in zdravju, 24. septembra 2018 v Kinodvoru v Ljubljani

11. sep. 2018

Strokovne delavce VIZ vabimo na nacionalni strokovni posvet Z umetnostjo o športu, gibanju, naravi in zdravju v okviru Evropskega tedna športa 2018.

Na posvetu sodelujemo strokovnjaki s področij kulture, vzgoje in izobraževanja, športa in narave. Z različnimi dejavnostmi bomo predstavili povezanost umetnosti, športa, gibanja, narave in zdravja. Spoznali bomo, kako nas lahko kakovostne kulturnovzgojne vsebine in projekti spodbudijo za športno aktivnost in gibanje, hkrati pa omogočajo tudi kritično razpravo o našem odnosu do športa in zdravega življenjskega sloga.
Predstavili bomo tudi uspešne prakse kreativnega partnerstva umetnikov in športnikov ter možnosti za inovativne pristope medpredmetnega in medpodročnega povezovanja.

Vabilo, program in prijavnica na posvet so objavljeni na spletni strani ZRSŠ. Udeleženci brezplačnega strokovnega usposabljanja prejmejo potrdilo o udeležbi.

Organizatorji smo ZRSŠ, MIZŠ, MK, Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Kinodvor. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.