Evropski dan mladega filmskega občinstva

22. apr. 2015

V nedeljo, 3. maja, Otok, zavod za razvijanje filmske kulture, v Art kinu Odeon tretjič organizira filmski dan, namenjen najstnikom med 12. in 14. letom iz vse Slovenije. Celodneven brezplačen dogodek poleg ogleda treh evropskih mladinskih filmov vključuje tudi vodene pogovore in ustvarjalne delavnice.

Na evropskem dnevu mladega filmskega občinstva bodo osnovnošolci zadnje triade dobili priložnost, da se prelevijo v filmske žirante in z glasovanjem določijo zmagovalca, ki bo prejel nagrado Evropske filmske akademije po izboru mladega občinstva.

Prijave mladih filmskih navdušencev sprejemajo do petka, 24. aprila, na naslovu florence.menard@isolacinema.org. Prijavnico in več informacij najdete v povezavi.

Evropski dan in nagrada mladega filmskega občinstva predstavljata uverturo v filmske dogodivščine za otroke, mlade in družine, ki v Izoli sledijo na pragu poletja. Podmornica – Otok za mularijo, filmsko-vzgojni program zavoda Otok, bo v začetku junija z izbranimi filmskimi projekcijami in ustvarjalnim spremljevalnim programom v najbolj filmskem mestu na Obali zasidran že tretjič. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.