Dvodnevno izobraževanje o samostojnem ustvarjanju animiranih filmov

1. mar. 2016

Dvodnevno izobraževanje v organizaciji zavoda ZVVIKS bo namenjeno seznanjanju z osnovnimi načeli in različnimi tehnikami animiranega stop motion filma ter pomeni pripravo za samostojno ustvarjanje ali prenašanje pridobljenega znanja na nove ustvarjalce in uporabnike. V praktičnem delu izobraževanja bodo udeleženci spoznali uporabo tehnične opreme za snemanje (spletna HD kamera) in preprostega računalniškega programa za zajem slike Hyde, ki ga bodo tudi prejeli v uporabo.

Izobraževanje bo potekalo pod vodstvom izkušenega režiserja in producenta ter pedagoga na področju animiranega filma, Kolje Saksida.

Dogodek je namenjen pedagogom, vzgojiteljem, izvajalcem ob- in izvenšolskih aktivnosti ter širši zainteresirani javnosti.

Termini: 3. in 4. marec (Sežana, Kosovelov dom), 17. in 18. marec (Ljubljana, MSUM+) ter 23. in 24. marec 2016 (Maribor, Vetrinjski dvor).

Udeležba na izobraževalnem programu je brezplačna, nujne so predhodne prijave prek elektronskega naslova info@zvviks.net. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.