Donirajte v knjižnico Mesta žensk

3. maj 2019

Društvo Mesto žensk je uspešno registriralo specialno knjižnico za področje sodobnih umetnosti in feminizma. Vabljeni, da donirate knjige in kataloge ter tako obogatite skupne resurse, ki bodo dostopni vsem.
Knjižnične enote, ki so se v njihovih arhivih zbrale v zadnjih desetletjih, so v sklepnem procesu klasifikacije in bodo dostopne prek sistema Cobiss. V knjižnici se trenutno nahaja več kot 700 enot gradiva na temo feminizma, sodobne umetnosti, katalogi festivalov in ostali arhivski materiali, primerni tako za specialistične študijske namene kot splošno izobraževanje in osnovno seznanjanje s področjem. Knjižnica se nahaja na Metelkovi 6, med gradivi pa boste lahko kmalu predhodno prebrskali tudi na spletu.
Več na povezavi. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.