Dobimo se pred Škucem

13. jul. 2016

Festival Dobimo se pred Škucem predstavlja sklop kulturnih dogodkov, ki bodo med 22. in 31. julijem 2016 potekali že šestnajsto leto zapored. Namen festivala je, da bi s kvalitetnim kulturnim programom raznovrstnih umetniških zvrsti dopolnili in popestrili poletno dogajanje v starem mestnem jedru Ljubljane. Festivalski program tudi letos obsega več kot 40 različnih dogodkov, brezplačnih za obiskovalce. Namenjen je široki javnosti, tako otrokom in mladini kot tudi odraslim z različnimi kulturnimi željami in potrebami, saj obsega glasbene, literarne, gledališke dogodke, filmske projekcije, razstave, ustvarjalne delavnice, ulično čitalnico in »Škucevo tržnico«.
V pestrem programu boste tudi letos verjetno našli vsaj nekaj zase. Če se v poletnih popoldnevih in večerih ne boste imeli kje ohladiti in sprostiti, se ve - Dobimo se pred Škucem.

Več informacij o programu in izvajalcih najdete na www.skuc.org.

Vsi dogodki so vstopnine prosti! 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.