Dnevi evropske kulturne dediščine (DEKD) in Teden kulturne dediščine (TKD) - vabilo k sodelovanju

25. mar. 2015

Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije k sodelovanju vabi institucije s področja varstva in promocije kulturne ter naravne dediščine, lastnike in druge upravljalce dediščine, galerije, knjižnice, območne izpostave Javnega sklada za kulturne dejavnosti, nevladne organizacije, lokalne in krajevne skupnosti, turistične organizacije in zavzete posameznike, ki si prizadevate za ohranjanje in promocijo naše skupne dediščine.

Prireditve in dogodke, ki jih boste namenili širši javnosti, lahko prijavite v program prireditev Dnevi evropske kulturne dediščine (DEKD). Letošnja tema DEKD je Praznovanja.

Vabijo tudi k sodelovanju pri Tednu kulturne dediščine (TKD). Vanj bodo uvrstili dogodke, ki jih lahko pripravite za skupine predšolskih in šolskih otrok ter dijakov.

Rok za prijavo dogodkov je 30. april 2015. Predlogi, ki bodo prišli po tem datumu, ne bodo vključeni v tiskano brošuro Program prireditev, temveč le v spletni napovednik dogodkov. Prijavo oddate na spletnem mestu www.zvkds.si/dekd, za več informacij se obrnite na: natasa.gorenc@zvkds.si, tel.: 01 400 79 72 ali 051 273 305.

Preberite vabilo k sodelovanju. 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.